Agenda

sep
30
za
Slow Food Groene Hart Oogstmarkt @ GOUDasfalt
sep 30 @ 11:00 – 17:00

Meer dan 25 kramen met streekproducten, proeverijen, een kinderactiviteit, een marktcafé, een aanschuiflunch, foodexpedities en historische verhalen.

Een ontmoetingsplaats waar je kan proeven en beleven!

De Slow Food Groene Hart Oogstmarkt van bodem tot bord maakt onderdeel uit van het project Verkorte keten, van Bodem tot Bord. De Oogstmarkt is een initiatief van Slow Food Groene Hart i.s.m. stichting Struinen en Vorsen en stichting GOUDasfalt en wordt mede mogelijk gemaakt door de provincie Zuid-Holland en Rabofonds Gouwestreek.

Meer weten? Neem contact op met Joke Eek: groenehart@slowfood.nl / 06-50631942

okt
8
zo
Open Dag GOUDasfalt @ GOUDasfalt
okt 8 @ 10:00 – 17:00
Open Dag GOUDasfalt @ GOUDasfalt

Op Open Dag zondag 8 oktober zetten we de poorten open en nodigen iedereen uit om een kijkje te nemen op het terrein om met eigen ogen te zien wat hier mogelijk is en hoe deze plek de stad kan verrijken. Er is de hele dag voor jong en oud van alles te doen. Maak kennis met de ondernemers die al op GOUDasfalt gevestigd zijn. Prikkel je zintuigen en kom ook bewegen, ruiken, voelen, proeven, kijken, luisteren, ervaren, verwonderen en ontmoeten. Zegt t voort!

Net als vorig jaar starten we deze zondag met de GOUDasfaltloop met eerst een KidsRun op het terrein, gevolgd door de 5 of 10 km met een parcours richting de polder direct achter Gouderak. De finish is op het GOUDasfalt-terrein. Na de loop is er van alles te doen voor jong en oud: Lasergamen, acrobatische trucs, ukelele spelen, knutselen met Gouds hout of doe mee met ‘upcyclen’. Imker Fokko vertelt over het bijenvolk en de Rolling Sticks laten hun drumskills horen.

10.15 u start Kids Run
10.30 u Demo Free running
11.00 u Start volwassenen

 

 

GOUDasfaltloop #3 over 5 en 10 kilometer + Kids Run @ GOUDasfalt
okt 8 @ 10:15 – 12:30
GOUDasfaltloop #3 over 5 en 10 kilometer + Kids Run @ GOUDasfalt

De derde GOUDasfaltloop komt eraan!

Op zondag 8 oktober wordt deze weer gehouden na de geslaagde edities op 9 oktober 2016 en 23 april 2017. Het 10 kilometer parcours voert net als tijdens de tweede editie richting de polder direct achter Gouderak, met een keerpunt op de kruising Snippejagerskade en Lange Tiendweg. Wie wil kan circa 5 kilometer middenberm meepakken en daarmee deels de helft van de 10 kilometer op trailachtige ondergrond rennen. De finish is op op het GOUDasfaltterrein, waar waarschijnlijk de laatste 400 meters afgelegd moeten worden.

De Kids Runs over 1 of meerdere ronden starten tussen 10.15 en 10.30 uur. Rond 10.45 is er een stoere demonstratie FreeRunning van Jaap Oosterom & friends van FreeRunning Gouda.
De 10 en 5 kilometer starten vanaf 11.00 uur. Bij enorm veel inschrijvingen zal één van beide afstanden enkele minuten later starten.

VOORINSCHRIJVEN tot en met 1 oktober

Voorinschrijven kan tot en met 30 september. Kosten zijn dan 7 euro voor de 5 en 10 kilometer en 1,50 euro voor de Kidsruns. Vanaf 1 oktober betaalt u 2 euro meer voor de lange afstanden en 2 euro voor de Kidsruns. Inschrijven kan door uw volledige naam, geslacht, woonplaats en de afstand die u wilt lopen naar info@goudasport.nl te mailen.