Agenda

dec
14
vr
Parkeren op GOUDasfalt tijdens Gouda bij Kaarslicht @ GOUDasfalt
dec 14 @ 11:00 – 23:00

Krijg je gasten van buiten de stad op Kaarsjesavond? Gun hen een goede parkeerplaats en een geweldig begin van hun verblijf in Gouda. GOUDasfalt is op vrijdag 14 december van 11.00 uur tot 23.00 uur open als parkeerterrein voor bezoekers van Gouda bij Kaarslicht.

We hebben (kerst)engelen van parkeerwachters en zorgen voor een sfeervolle aankomst in Gouda. Op GOUDasfalt kom je meteen in de stemming. Er is van alles te beleven op het terrein. Er staan verlichte kunstwerken van houtkunstenaar Jan Mosterd. Bart van Haperen toont zijn upcycle meubels en zijn duurzaam en lokaal gemaakte ‘De Gouda Kaasplank’. WievanZoetHout is open met vintage spullen, Depot24 laat o.a. zijn prachtige boomstamtafels van lokaal hout zien. Christina van De Bakkerij Gouda heeft heerlijke broden. Ook maakt Ukelele Paradijs muziek en is het strandpaviljoen Rederij de Vrijheid open.

Parkeerders kunnen met pontje GEIN overvaren naar De Veerstal, tegenover molen ’t Slot. Van daaruit wandel je in luttele minuten de stad in via de fraaie Oost- dan wel Westhaven, waar meteen de eerste locaties al te vinden zijn. Ook de verlichte schepen in de pittoreske Museumhaven liggen op loopafstand van de aanlegsteiger. De ‘kaarslichtceremonie’ bij de kerstboom op De Markt begint om 19.00 uur.

Kosten en bereikbaarheid
Het parkeren van een personenauto op het terrein van GOUDasfalt kost die dag 8 euro (contant te betalen) en is inclusief de overtocht met pontje GEIN voor alle inzittenden. Het terrein van GOUDasfalt ligt aan de Gouderaksedijk 32, 2808 NG Gouda.

dec
16
zo
Beleef GOUDasfalt @ GOUDasfalt
dec 16 @ 12:00 – 17:00

Op zondag 4 en 18 november, 2 en 16 december openen de ondernemers op GOUDasfalt hun deuren om u te laten zien wat ze in huis hebben. Een uitstekende gelegenheid voor u om te kijken, proeven en beleven en wie weet vindt u wel een Sint- en of Kerstkado! Dus maak de oversteek met pontje GEIN en laat je verrassen.

Bekijk boomstamtafels en -producten van lokaal hout bij Depot24, snuffel tussen de vintage en typemachines in de blauwe loods van wievanZoetHout, kom proeven van vers gebakken desembrood bij Christina van de bakkerij, proef een biertje bij de Goudsche Leeuw, geniet van de mooie houtkunstwerken van Jan Mostert, maak je hoofd leeg met Action Painting, sponsor de scouting* en koop een speculaaspop of oliebollen, speel een deuntje bij het Ukulele paradijs.

Pontje GEIN
Onze veerlieden zetten je op deze zondagen graag over met pontje GEIN. Overtocht is € 1,00 (enkele reis), kinderen tot 12 jaar gratis. Contant betalen! Fiets mag mee op de pont. Pontje GEIN vaart van De Veerstal (drijvende steiger nabij molen ’t Slot) naar GOUDasfalt.

*De scouting heeft oin december oliebollen.

dec
29
za
Obstakel Run Training: Iedere laatste zaterdag van de maand @ GOUDasfalt
dec 29 @ 09:00 – 10:00

Vanaf oktober ben je iedere laatste zaterdag van de maand van harte welkom om mee te doen aan dé Obstakel Run Training van Gouda! Klimmen, klauteren, rennen, kracht en behendigheid: Alles komt samen in deze ruige training in de buitenlucht op het tofste terrein van Gouda: GOUDAsfalt.

 

De Obstakel Run Trainingen worden dit jaar gegeven op:

💪 Zaterdag 27 oktober 2018
💪 Zaterdag 24 november 2018
💪 Zaterdag 29 december 2018

Waar? GOUDAsfalt: Gouderaksedijk 32 in Gouda.
Kosten? 1 les van één van onze Gezond Gouds abonnementen. Geen abonnement? Dan kun je een los ticket kopen à 10 euro per stuk.

Meer weten? Mail naar info@gezondgouds.nl of stuur een persoonlijk berichtje via de app!

*** OVER GEZOND GOUDS ***
Gezond, groen en geluk: Dat is Gezond Gouds! Het is onze missie om heel Gouda aan het sporten te krijgen, natuurlijk in de buitenlucht! Een gezonde levensstijl vinden we belangrijk, omdat we gezond fit en vitaal willen zijn. Bij ons sport je al vanaf €25,-, op diverse leuke locaties in Gouda.

Gezond Gouds gaat uit van een persoonlijke benadering. Wij bieden een grote variatie sportlessen aan: hardlopen, krachttraining, bootcamp, yoga, mindfulness, persoonlijke begeleiding en natuurlijk deze Obstakel Run trainingen op GOUDAsfalt behoren tot ons aanbod.

We zorgen ervoor dat je op een verantwoorde manier fit kunt worden en blijven. Door onze op maat gemaakte programma’s zijn we in staat om in groepsverband of 1-op-1 zo optimaal mogelijk te werken aan jouw persoonlijke gezondheidsdoelen.

Check onze website voor meer informatie en voor onze abonnementen: http://www.gezondgouds.nl/aanbod/programmas/41/Obstakel-Run-Training