Agenda

apr
22
zo
GOUDasfaltloop #4 over 5 en 10 kilometer + Kids Run @ GOUDasfalt
apr 22 @ 10:30 – 12:30

De vierde GOUDasfaltloop komt eraan!

Op zondag 22 april wordt deze weer gehouden na de geslaagde eerste drie edities in 2017 en 2016. Het 10 kilometer parcours voert weer richting de polder direct achter Gouderak, met een keerpunt op de kruising Snippejagerskade en Lange Tiendweg.
Wie wil kan circa 5 kilometer middenberm meepakken en daarmee deels de helft van de 10 kilometer op trailachtige ondergrond rennen. De finish is op de weegbrug op het GOUDasfaltterrein.

De KidsRun over 1 of meerdere ronden start tussen 10.30 en 10.40 uur. De 10 en 5 kilometer starten vanaf 11.00 uur. Bij enorm veel inschrijvingen zal één van beide afstanden enkele minuten later starten.

mei
26
za
Riverdale dancefestival @ GOUDasfalt
mei 26 @ 12:00 – 23:00

Gouda! Het gaat eindelijk gebeuren. Op zaterdag 26 mei 2018 strijkt Riverdale als eerste dancefestival ooit in Gouda neer op GOUDasfalt. Regular tickets van 18 euro per stuk zijn nu beschikbaar zolang de voorraad strekt.

 

House – Techno – R&B – Hip Hop – Urban

** FIRST ANNOUNCEMENTS **
* Give Soul is hosting the main area
* Benny Rodrigues b2b Michel de Hey (official) confirmed for main area
* Secret Cinema confirmed for main area
* Remco Beekwilder confirmed for main area
* Freddy Moreira confirmed for second area
* Give Soul Collective represented by Karim Soliman, Rowen Clark & GoodLife

More announcements will follow soon!

** TICKETS **
Early Birds: €15,- [SOLD OUT]
Regular Tickets: €18,- [NOW AVAILABLE]
Late Tickets: €21,-

jun
21
do
Roze Camping @ GOUDasfalt
jun 21 – jun 24 hele dag

Kom jij naar Roze Zaterdag op 23 juni in Gouda? Neem dan je tent, camper of caravan mee en kom overnachten op de Roze Camping op GOUDasfalt. Ons voormalig fabrieksterrein aan de zuidoever van de Hollandsche IJssel wordt van donderdag 21 tot zondag 24 juni omgetoverd tot een pop-up camping waar het fijn toeven is! De camping biedt verschillende mogelijkheden om van Roze Zaterdag een leuk (lang) weekend te maken! Vanaf eind april vind je op deze pagina meer informatie over de verschillende mogelijkheden op de camping en de diverse leuke activiteiten en de opties voor je reservering.