Meld je aan voor NLdoet op GOUDasfalt!

Op zaterdag 16 maart doet GOUDasfalt weer mee met NLdoet van het Oranje Fonds! Met een paar mooie sociale en verbindende projecten om GOUDasfalt verder te verfraaien. Doe jij ook mee? Meld je dan nu nog aan!

Tijdens NLdoet pakken we drie verschillende projecten aan. De 40 mega bloempotten op het terrein krijgen een make-over met nieuwe beplanting. De knotwilgen langs de westoever krijgen hun jaarlijkse snoeibeurt. En de bijentuin bij het ecologische vloedbosje krijgt een noodzakelijke opknapbeurt met extra bijen-aantrekkende beplanting.

Aanmelden is heel gemakkelijk
Meedoen aan NLdoet is een mooie manier om kennis te maken met GOUDasfalt, nieuwe contacten te leggen en te genieten van gezamenlijk resultaat. Alle materialen en werkgereedschap staan klaar, net als een kop koffie en een smakelijke lunch voor alle deelnemers. Dus lijkt het jou ook leuk om samen met andere Gouwenaren kennis te maken en lekker actief buiten bezig te zijn? Meld je dan aan met een mailtje aan vrijwilligers@goudasfalt.nl. Zo kunnen we zorgen voor voldoende catering.

Meedoen als buren, vrienden, familie of collega’s van onze vrijwilligers kan natuurlijk ook. Ook dan vragen we je vooraf even aan te melden met een mailtje aan vrijwilligers@goudasfalt.nl.

We zien je graag bij NLdoet op 16 maart op GOUDasfalt!