Agenda

mei
21
za
Festival Gouda Maakt Toekomst @ GOUDasfalt
mei 21 @ 11:00 – 18:00

Op zaterdag 21 mei tussen 11:00 en 18:00 is GOUDasfalt DE plek waar je toekomstmakers ontmoet en geïnspireerd raakt om er zelf één te worden! Je vindt er kramen vol lokale, vintage, bio, zero waste, upcycle en handgemaakte producten; workshops om je klaar te stomen voor de toekomst; sprekers die hun tijd vooruit zijn; straattheater en film met toekomstperspectief; muziek met een activistisch randje, veggie en vegan foodtrucks en nog veel meer.

Dit gloednieuwe en gratis festival voor jong en oud is onderdeel van de viering van het 750 jarige bestaan van de stad Gouda. Een stad die vooral bekend staat om haar vele ambachten uit het verleden. Gouda Maakt Toekomst laat zien dat er juist nu veel (toekomst)makers zijn die voorop lopen richting een duurzame toekomst.

Bereikbaarheid
Kom lekker op de fiets of steek voor €1,- met het pontje GEIN de Hollandsche IJssel over. Wil je toch met de auto komen? Hou er rekening mee dat er geen parkeerplekken zijn voor bezoekers op en bij het GOUDasfalt-terrein. Parkeren kan o.a. op Klein Amerika. Vanuit hier loop en vaar je het laatste stukje. Voor mindervaliden zijn er wel enkele parkeerplekken aanwezig.