Agenda

sep
18
vr
Afgelast: KUNSTSTROMING 2020 @ GOUDasfalt
sep 18 @ 15:00 – sep 20 @ 20:00

Omdat de benodigde voorbereidingen, i.v.m. door de overheid aangescherpte maatregelen ter bestrijding van het Corona-virus in april en mei, niet hebben kunnen plaatsvinden is Kunststroming afgelast.

Op 18, 19 en 20 september organiseren de Vereniging Krimpener Kunstwaard en de Goudse Kunststichting Firma Van Drie de 5e editie van Kunststroming op GOUDasfalt.

De bijzondere industriële en culturele locatie langs de Hollandsche IJssel leent zich goed leent voor een kunstzinnige ontmoeting tussen de polder Krimpenerwaard en de stad Gouda. De Hollandsche IJssel en specifiek het grondgebied van GOUDasfalt markeren van oudsher de grens tussen stad en polder.

Uitnodiging voor deelname
Ben jij beeldend kunstenaar en wil je deelnemen aan Kunststroming 2020? Inschrijvingen dienen vóór 31 maart 2020 binnen te zijn om je deelname te kunnen beoordelen. Lees meer over de voorwaarden en inschrijving op www.kunstwaard.nl/kunststroming2020.

sep
20
zo
Rommelmarket @ GOUDasfalt
sep 20 @ 10:00 – 16:00
Op het toffe terrein van GoudAsfalt kun je op zondag 20 september weer heerlijk struinen op de 3e editie van de RommelMarket.
Kramen, kleedjes en kofferbakken vol preloved items!!
Wij geloven in duurzaamheid. leding en spullen kunnen vaak nog prima een ronde mee wanneer we deze zelf niet meer willen.
Er gelden een aantal maatregelen waaronder 1,5 meter afstand en max 250 bezoekers per keer. Dit kan betekenen dat je even moet wachten bij de entree.
Entree is overigens gratis.
Parkeren: €5,-

 

okt
11
zo
GOUDasfaltloop #8 met verrassing @ GOUDasfalt
okt 11 @ 10:00 – 12:30
De achtste editie van de GOUDasfaltloop op zondag 11 oktober wordt een evenement vol leuke randomlijsting en verrassingen.
Scouting Jan van Hoofgroep Gouda zorgt voor een klimwand en de horeca op het GOUDasfalt-terrein is geopend. Na de kidsrun op het stadsstrand en GOUDasfaltterrein zal kort voor 11 uur het ”startsein” voor de 10 kilometer op ludieke wijze ingeleid worden. Deze loop is ook ideaal om je voor te bereiden op de Halve Marathon Gouda.
Verder is vrijwel alles zoals vertrouwd:
Het 10 en 5 kilometer parcours voert net als vorige edities richting de mooie polder Veerstalblok direct achter Gouderak, met een keerpunt vlak voor de kruising Snippejagerskade en Lange Tiendweg. Wie wil kan circa 5 kilometer middenberm meepakken en daarmee deels de helft van de 10 kilometer op trailachtige ondergrond rennen. De finish is op het GOUDasfalt-terrein.
Wel starten we in groepen van maximaal 15 atleten tegelijk in verband met de geldende Corona-maatregelen.
De KidsRun bestaat uit 1 of meerdere ronden (maximaal 4) van circa 240 meter op het terrein van GOUDasfalt / voorheen KOUDasfalt. Deze start rond 10.40 uur. De 10 en 5 kilometer starten respectievelijk om 11.00 en 11.05 uur.
VOORINSCHRIJVEN
Tot 4 oktober, na-inschrijven is voor deze editie helaas NIET mogelijk en in verband met Corona is er een beperkt aantal startplekken. Voorinschrijven kan tot 4 oktober.
  • Kosten zijn 9,50 euro voor de 5 en 10 kilometer en 3 euro voor de Kidsrun.
  • Vanaf 1 oktober betaalt u 2,50 euro meer inschrijfgeld voor de 5 en 10 kilometer en 1 euro meer voor de Kidsruns.

Inschrijven kan door uw volledige naam, uw geslacht, de afstand die u wilt lopen en uw woonplaats naar info@goudasport.nl te mailen. Of door een ticket te reserveren via Facebook vóór 4 oktober.