Agenda

apr
15
za
Gouda Leeft: Livemuziek bij ondernemers binnen @ GOUDasfalt / 6 locaties
apr 15 @ 13:30 – 23:00

Instore-muziekfestival met aandacht voor lokale ondernemers in Gouda. Uiteraard doen ook de ondernemers op GOUDasfalt mee aan deze muzikale activiteit. Op 5 locaties op het terrein zijn optredens!

Elk optreden duurt ongeveer een half uur tussen 13.30 en 21:30 u. Reserveren is niet nodig.

 

 

 

Programma live muziekoptredens op GOUDasfalt:

 • Depot24
  13:30 BB Count Blues en Folk Collectief
  15:00 Vangelis Sopamena
  16:30 Charlene Simaika
 • Metaalloods
  13.30 Marcel de Haas
  15:00 Marcel de Haas
  17:00 Vangelis Sopamena
 • DIJKhuis (Woonhuis)
  14:00 Grijsgedraaid
  15:30 BB Count Blues en Folk Collectief
 • LAB
  14:00 Henk Smit
  15:30 Henk Smit
 • Strandpaviljoen Gouwestrand
  18:00 Phoenix Fourband
  19:00 Vangelis Sopamena
  20:00 Eva Nicole Leroux
  21:00 Tjomme

Open Atelier Gouda
In ditzelfde weekend, op zaterdag 15 en 16 april, exposeren twaalf kunstenaars hun werk op het terrein van GOUDasfalt tijdens Open Atelier Gouda. Er is voor ieder wat wils, keramiek, beelden, schilderijen, grafiek, fotografie, objecten van staal en een performance act.

Bereikbaarheid
Neem GOUDasfalt in je route op en kom op de fiets of met pontje GEIN (fiets mag ook mee op de pont).

mei
27
za
Riverdale Festival 2023 @ GOUDasfalt
mei 27 @ 13:00 – 23:00

Op 27 Mei keert Riverdale Festival terug op GOUDasfalt. Jouw portie House, Techno en Urban haal je die dag tijdens Riverdale Festival 2023.

Bereikbaarheid
GOUDasfalt is bereikbaar met de Fiets, het Openbaar Vervoer of lopend. Het parkeren van Auto’s in de buurt van het festival wordt niet gefaciliteerd. Er is simpelweg geen ruimte voor.

Het festivalterrein is bereikbaar te voet. Je kan het terrein het beste bereiken via pontje GEIN van GOUDasfalt. De opstap van het pontje is op de IJsselkade aan de Nieuwe Veerstal.

Toch met de auto? Parkeer de auto in één van de parkeerplaatsen in de stad en pak de bus naar het terrein.

(Evenement in geluidscategorie 1, onder voorbehoud van vergunning gemeente en overeenkomst met GOUDasfalt)

jun
4
zo
Festival Gouda Maakt Toekomst @ GOUDasfalt
jun 4 @ 12:00 – 19:00

Zondag 4 juni is GOUDasfalt DE plek waar je toekomstmakers ontmoet en geïnspireerd raakt om er zelf één te worden! Je vindt er kramen vol lokale, vintage, bio, zero waste, upcycle, fairtrade en handgemaakte producten. Ook zijn er workshops om je klaar te stomen voor de toekomst, sprekers die hun tijd vooruit zijn, straattheater en film met toekomstperspectief. En je kunt er genieten van muziek met een activistisch randje, veggie en vegan foodtrucks en nog veel meer!

Dit gratis festival, dat in 2022 voor het eerst plaatsvond, is voor jong en oud en uniek in Gouda. Een stad die vooral bekend staat om haar vele ambachten uit het verleden. Gouda Maakt Toekomst laat zien dat er juist nu veel (toekomst)makers zijn die voorop lopen richting een duurzame toekomst. Wat kun je op het festival verwachten?

Makersmarkt en meer
Origineler krijg je het niet! Shoppen bij unieke kramen vol met hippe vintage, handgemaakt en upcycle, fairtrade en ecologische producten.

Workshops en andere activiteiten
We hebben allerlei activiteiten voor jong en oud waar je aan mee kunt doen, van workshops en educatie tot kunst en innovatie. Hou het programma en de website in de gaten.

Muziek, talks en theater
Luister naar muziek die je raakt! Laat je inspireren door de talks over hoe jij op een huis-tuin-en-keuken-manier het verschil kan maken. Wordt geprikkeld door het kleinkunst of loop gewoon even binnen bij een groene inspirator.

Food
(H)eerlijker kan bijna niet! Naast vega(n) food kun je op het festival ook gewoon je boodschappen doen. Er zijn kramen met lokale, bio, glutenvrije, verpakkingsvrije en andere verantwoorde etenswaar.

Bereikbaarheid

 • Kom lekker op de fiets of steek voor €1,- met het pontje GEIN de Hollandsche IJssel over.
 • Wil je toch met de auto komen? Hou er rekening mee dat er geen parkeerplekken zijn voor bezoekers op en bij het GOUDasfalt-terrein. Parkeren kan o.a. op Klein Amerika. Vanuit hier loop en vaar je het laatste stukje.

Wil je op de hoogte blijven en alvast de toekomstmakers leren kennen? Volg Gouda Maakt Toekomst via Facebook en Instagram of check de website. Ben je al een toekomstmaker en wil je deelnemen aan het festival? Meld je dan aan via het aanmeldformulier.