Zomaar even naar het strand

Op een warme zomerse dag spontaan een bezoekje brengen aan het strand? Je wordt al moe als je denkt aan de rit in een warme trein of auto, het zoeken naar een parkeerplaatsje op de overvolle parkeerplaatsen, toch nog een stuk moeten lopen in de hitte om dan een plekje te zoeken op het volle terras. Maar als je in Gouda of omgeving woont, hoeft dat allemaal niet.

Je pakt gewoon je fiets en rijdt naar Gouwestrand op GOUDasfalt! Bij dit strand vind je een plekje in een luie ligstoel, in de schaduw aan de oever van Hollandsche IJssel of onder een kleurrijke parasol. Lekker met de voetjes in het zand of in het gras. Je bestelt gewoon een koel drankje, wat hapjes van de shared dining menukaart en samen met je lief of vrienden geniet je van een paar uur ontspanning dichtbij huis. Wat een feest dat dat zomaar kan in Gouda!

Reserveer een tafel
Gouwestrand is geopend van dinsdag t/m zondag. Check voor alle zekerheid even de openingstijden op de website, Gouwestrand.nl. Reserveren kan natuurlijk ook, dan ben je in ieder geval verzekerd van een tafeltje of ander plekje in de zon. Mooie zomer gewenst!

Hoe kom je er?
In het weekend vaart het pontje van de stad naar GOUDasfalt en pak je die natuurlijk. Kom anders zo veel mogelijk lopend of met de fiets. GOUDasfalt heeft beperkte parkeermogelijkheden voor auto’s.

Je kunt de vaartijden van het pontje checken op de facebookpagina van de pontjes.