Wijziging in het stichtingsbestuur

Peterpaul Kloosterman gaat het stichtingsbestuur van GOUDasfalt verlaten. De komende tijd zal hij al zijn werkzaamheden binnen de stichting zorgvuldig aan anderen overgedragen.

Als mede-initiatiefnemer van GOUDasfalt heeft Peterpaul zich meer dan vier en een half jaar zeer intensief ingezet voor dit burgerinitiatief. Als ‘Mister GOUDasfalt’ stond hij altijd paraat en in de frontlinie. Mede dankzij zijn inzet heeft GOUDasfalt zich ontwikkeld tot wat het nu is: een levendige stadsoever die bruist van de activiteiten. Nu de pioniersfase vrijwel is afgerond, is voor Peterpaul het moment aangebroken om de organisatie te verlaten.

Duidelijk is dat we het enthousiasme, de verbindingskracht, het initiatief en het doorzettingsvermogen van Peterpaul zullen missen. Toch is zeker dat we hem nog vaak zullen tegenkomen en hem om advies zullen vragen. We danken Peterpaul voor zijn grote en doorslaggevende inzet om van GOUDasfalt een plek te maken waar vrijwel heel Gouda trots op kan zijn. We denken niet dat Peterpaul stil kan zitten en zijn benieuwd waarmee hij de stad weer gaat verrassen.