Wat zijn jouw ideeën voor GOUDasfalt? Denk met ons mee!

Welke activiteiten zie je graag op het terrein van GOUDasfalt: sport, natuur, ambacht of meer evenementen? GOUDasfalt hoort graag ieders mening!

Op 19 januari startte de publiekscampagne ‘GOUDasfalt Next Level’. Met een online enquête vraagt GOUDasfalt de inwoners van Gouda en omgeving om ideeën en suggesties, die verwerkt zullen worden in de toekomstplannen voor het terrein. De aftrap vond plaats tijdens de nieuwjaarsborrel voor vrijwilligers, ondernemers en direct omwonenden van het GOUDasfalt-terrein. De campagne duurt t/m 2 februari 2020.

Denk met ons mee! Het kost maar een paar minuten om de online vragenlijst in te vullen. Onder de deelnemers worden leuke prijzen verloot.

Waarom ‘GOUDasfalt Next Level’
GOUDasfalt bestaat bijna vier jaar. Er zijn al veel activiteiten op het voormalige industrieterrein ontwikkeld en er hebben diverse evenementen plaatsgevonden. Om het terrein ook op lange termijn een goede invulling te kunnen geven, werkt GOUDasfalt samen met de gemeente Gouda en OD205 aan een nieuw omgevingsplan. Dit project noemen we ‘GOUDasfalt Next Level’.

GOUDasfalt is bedoeld voor iedereen
GOUDasfalt wil een plek zijn ‘van, voor, door en met’ alle Gouwenaars en bewoners van de Krimpenerwaard. Daarom willen we graag dat iedereen meedenkt. De inbreng zal worden gebruikt om aan de gemeenteraad van Gouda duidelijk te maken wat haar burgers willen. GOUDasfalt vraagt vervolgens de gemeenteraad deze wensen mogelijk te maken binnen het nieuwe omgevingsplan.

GOUDasfalt komt naar je toe
Tijdens de campagne gaan vrijwilligers van GOUDasfalt op pad naar markten, winkelcentra en scholen in Gouda en omgeving. Zij vertellen daar over GOUDasfalt Next Level, welke evenementen er komen op het terrein en welke projecten worden opgepakt om GOUDasfalt verder te ontwikkelen. En uiteraard nodigen ze iedereen uit de online enquête in te vullen.

Meer weten over de achtergrond van deze campagne? Kijk dan op: www.goudasfalt.nl/omgevingsplan.