Warme Winter Markt op GOUDasfalt

Zaterdag 10 december dompelt creatieve broedplaats GOUDasfalt zich onder in winterse sferen tijdens de Warme Winter Markt. Je vindt er handgemaakt en unieke kado’s, winterse lekkernijen, lokaal bier, akoestische deuntjes en vuurtjes om je aan te warmen, en er is een kado’tjes ruilmuur! Een plek waar je dat ene minder leuke (Sinterklaas)kado kunt omruilen voor een nieuw (kerst)kado.

Unieke kado’s van lokale makers
Op GOUDasfalt bevinden zich het hele jaar door creatievelingen, maar tijdens deze markt nodigen we er nog een paar extra uit om hun bijzondere spullen en creaties uit te stallen. Van keramiek handwerk tot stroopwafelkaarsen, van lekkere gouwe ouwe op vinyl tot ringen gemaakt van oud Hollandse theelepeltjes, Van een echt kunstwerk tot een broekriem gemaakt van een oude fietsband. Van handgemaakte sieraden tot een gebreide muts. Voor echt iedereen is er een uniek kado te vinden!

Winterse lekkernijen en lokaal bier
Naast kerstkado’s inkopen kun bij de lokale bierbrouwers bier komen proeven, of les je dorst met een heerlijke Glühwein of warme chocomelk. Eet ter plekken je buik rond of neemt wat lekkers mee naar huis, zoals verse seizoensproducten.

De kadoruilmuur
Heb je weer zo’n kado gekregen van de Sint waar je niet op zat te wachten? Maak iemand anders en jezelf blij door hem om te ruilen bij de kadoruilmuur!

Vuur en deuntjes om je aan te warmen
Om je warm te houden klinken er akoestische (kerst)deuntjes en zijn er vuurkorven om je aan te warmen. En valt het weer een beetje tegen? No worries! De markt is grotendeels overdekt.

Bereikbaarheid
Kom vooral lekker met de fiets of maak er een mooie wandeling van gecombineerd met een overtocht met Pontje GEIN. Kom je toch met de auto, parkeren kost €2,-.

Deelnemen aan de markt?
Wil je zelf een kraam vullen met mooie spullen of met je foodtruck aan komen waaien? Stuur een mail naar goudasfaltmarkten@gmail.com.