Leuke puzzeltocht voor kids in de kerstvakantie

Speciaal voor kinderen is er tijdens de kerstvakantie een leuke puzzel-speurtocht in de zes zeecontainers van de fototentoonstelling In Twee Werelden op GOUDasfalt. Met deze speurtocht maak je een ontdekkingstocht langs de foto’s van de tentoonstelling en verzamel je letters. Als je die letters op de goede plek in de woordenbalk zet, vormen ze samen de oplossing van een puzzel. Lever je oplossing in en maak kans op een hele mooie prijs! Meedoen kan t/m zondag 7 januari.

Je kunt het speurtocht-puzzelformulier krijgen bij de vrijwilligers van de tentoonstelling. Zij zijn te herkennen aan de mooie oranje naambadge en het GOUDasfalt-keycord. Op het formulier staan plaatjes die passen bij de grote foto’s van de tentoonstelling. Heb je die gevonden? Dan krijg je hints voor een letter. Verzamel ze allemaal, met misschien een beetje hulp van je ouders, en lever de oplossing in bij de speurtocht-verzameldoos. Na 7 januari wordt er een prijswinnaar bekend gemaakt. Wie weet ben jij het wel!

Veel meer te doen op GOUDasfalt
Ben je uitgepuzzeld? Dan is er nog veel meer leuks te doen op GOUDasfalt. Je kunt er lekker even uitwaaien met een leuke wandeling langs mooie plekjes, zoals de Lange Arm, de telefoon van de Wind, het stadsstrand en de Kaasmeisjes. Volg hiervoor de informatieborden! Ook zijn er kunstenaars, creatieve ondernemers en winkeltjes op GOUDasfalt. Daarna zin in wat warms te drinken of wat lekkers te eten? Restaurant Gouwestrand serveert van donderdag t/m zondag jummie warme chocolademelk en speciale kindergerechten. Ook voor volwassenen staat er genoeg lekkers op het menu.

Laatste kans: nog te zien t/m 7 januari
Fototentoonstelling In Twee Werelden staat nog t/m zondag 7 januari op het terrein van GOUDasfalt en is geopend van woensdag t/m zondag van 11-17 uur, ook tijdens de kerstvakantie. De entree is gratis en de speurtocht is, ook als je deze week komt, al te doen! Kom bij voorkeur lopend of met de fiets. In het weekend vaart het pontje van de Veerstal naar GOUDasfalt, check de actuele vaartijden www.facebook.com/pontjeGOUDasfalt. Op het terrein zijn (beperkte) parkeermogelijkheden.

 

Meer informatie:
IN TWEE WERELDEN I 70 jaar Molukkers in Nederland
22 november t/m 7 januari 2024
Open van woensdag t/m zondag, van 11:00 – 17:00 uur
GOUDasfalt I Gouderaksedijk 32 I 2808 NG GOUDA