Gouwestrand Live! Lekker eten en live muziek

Deze winter kan je bij paviljoen Gouwestrand bijna elk weekend genieten van heerlijk eten in combinatie met live optredens in verschillende genres. Alle gerechten hebben een lokaal, eerlijk en duurzaam karakter. Of je nu wilt proeven, dansen, ontspannen of gewoonweg genieten, Gouwestrand Live! is de plek waar fijnproevers en muziekliefhebbers samenkomen.

Gouwestrand Live! op Kerstavond en Tweede Kerstdag
Kerstavond (24 december) en Tweede Kerstdag (26 december) zijn bij Gouwestrand op GOUDasfalt feestelijke avonden vol live muziek. Op deze avonden kan je genieten van een viergangendiner inclusief een feestelijk glaasje bubbels bij ontvangst. Een reservering via de website van Gouwestrand is snel gemaakt! Vanaf 18:15 uur starten de diverse muzikale optredens.

Ook in 2024 lekker eten en muziek
In december al een volle agenda? Jammer, maar niet getreurd. Ook in januari en de daaropvolgende maanden gaat Gouwestrand door met de mooie combinatie van muziek en smaakvolle gerechten in een industriële ambiance. Het is een heerlijke plek om af te spreken. Met je vrienden, collega’s, familie en niet te vergeten je (klein)kinderen. Door de grote glazen pui kijk je uit op de stad Gouda, het IJsselfront, het tolhuis en de molen.

Tot ziens bij Gouwestrand
Kijk voor meer informatie over Gouwestrand of het maken van een reservering op de website van Gouwestrand: www.gouwestrand.nl/gouwestrand-live.