Jonge prijswinnaars genieten op GOUDasfalt

Tijdens de fototentoonstelling In Twee Werelden (t/m 7 januari 2024) op GOUDasfalt konden kinderen een speurtocht doen. Ze moesten eerst op zoek naar de goede foto’s, en daarbij op zoek naar de gevraagde bijbehorende letter. Alle verzamelde letters bij elkaar vormden de oplossing.

Het was best even puzzelen, maar in de verzamelbox is een mooi aantal goede oplossingen binnengekomen. Daaruit zijn een hoofdprijswinnaar en een aantal troostprijswinnaars getrokken. Sjors (7 jaar) was de gelukkige hoofdprijswinnaar. Hij won Legobonnen ter waarde van € 25 en mag ook nog met zijn broer en familie chocolademelk drinken bij Gouwestrand. Op de foto zie je hem met de ontvangen legobonnen op GOUDasfalt, met op de achtergrond – heel toepasselijk – een stukje muur met legoblokjes. Hij is er maar wat blij mee!

 

Feijs (5 jaar) is niet minder blij met zijn troostprijs: op de foto zie je hem samen met zijn broer Wisse genieten van de gewonnen bon voor de lekkerste chocolademelk mét slagroom voor 2 personen bij restaurant Gouwestrand op GOUDasfalt.