Feestje op GOUDasfalt met Gouds geluk

Gezellig met vrienden op stap, lekker eten, genieten van heerlijke muziek, relaxed dansen in een sfeervolle ambiance en dat alles terwijl het weer meewerkt en het zonnetje schijnt. Het pontje gaat vrolijk heen-en-weer en de fietsenstalling staat goed vol. Dat alles heeft GOUDasfalt te bieden tijdens het Gouds geluk festival begin mei.

Een luid geroezemoes zoemt over het GOUDasfalt-terrein. Het geroezemoes komt van de vele bezoekers die pratend en lachend het festival Gouds Geluk bezoeken op vrijdag 10 mei, zaterdag 11 mei en zondag 12 mei. Dat geroezemoes wordt afgewisseld door muzikale intermezzo’s. Elke festival dag heeft zijn eigen programmering, dus er klinken verschillende soorten muziek. Er is voor elk wat wils. De organisatie meldt ruim 4.700 bezoekers!

Foodtrucks en groene terrassen
Lekker eten van foodtrucks en mooie ontmoetingen met nieuwe en oude bekenden. Bezoekers slenteren met een biertje of een glas wijn in de hand over het GOUDasfalt-terrein. Dat zich van haar beste kant laat zien. Het campingveld is omgeturnd tot een groot terras, net als het pas aangelegde grasveld achter de Gymboxx.

In de silent disco
Een groot scherm staat om het strand van Gouwestrand. Daarachter kun je helemaal losgaan, zonder bang te zijn voor overlast door te veel lawaai. Hoe? Door te dansen met de silent disco! Je doet simpelweg je koptelefoon op en gaat los op de muziek! Dansen op de silent disco ziet er wat bijzonder uit als je er als toeschouwer naar kijkt. Maar de dansers hebben er zichtbaar zin in en genieten van het dansen met blote voeten in het zand.

Rondjes draaien in het reuzenrad
Voor de durfallen onder de bezoekers is het mogelijk een kaartje te kopen voor het reuzenrad. Samen met je kinderen, vrienden of geliefden in een bakje omhoog. Langzaam, zodat je rustig kunt genieten van een mooi uitzicht over de Goudse binnenstad én de Krimpenerwaard. En niet te vergeten over GOUDasfalt. Na het uitstappen zie je lachende gezichten en soms wat bleke neuzen. Maar die trekken gauw weer bij als ze zich verder onderdompelen in het Gouds geluk…