Enorme drukte voor Rechtstreex

Sinds de richtlijnen voor corona van kracht zijn, is het aantal bestellingen voor Rechtstreex fors toegenomen. Normaal gesproken zijn er iedere week ca 40-50 bestellingen. In week 12 waren er ruim 60 bestellingen en deze week was Trees genoodzaakt de teller stop te zetten net boven de 70!
Goed nieuws
Het team heeft nu besloten om tijdens de coronaperiode 2x per week open te gaan. De openingstijden zijn woensdag en vrijdag van 15.30 – 18.00 uur. De nieuwsbrief om te bestellen wordt op maandag en vrijdag verstuurd. Ook wordt bezorgen mogelijk voor mensen in quarantaine of die om andere reden écht niet de deur uit kunnen. We vragen voor de bezorging een bedrag van €2,50. De bezorgdienst gaat in op vrijdag 10 april.
1,5 meter afstand
Vorige week al werden er maatregelen genomen om de ‘afhalers’ zoveel mogelijk buiten te laten wachten, zodat de afstand van 1,5 meter gehandhaafd kon worden en worden de bestellingen verdeeld over twee ruimtes. Betalingen gaan nu met factuur in plaats van pinautomaat.
Omdat er beperkte werkruimte is maken (vrijwillige) medewerkers van Rechtstreex GOUDasfalt maar met twee mensen tegelijk de bestellingen klaar om de 1,5 meter afstand in acht te nemen.
Maak je al gebruik van Rechtstreex GOUDasfalt, dan word je geïnformeerd. Doe je nog niet je boodschappen bij Rechtstreex en zou je dat wel willen gaan doen? Kijk dan op www.rechtstreex.nl/goudasfalt.