Duurzaam het nieuwe jaar in met Rechtstreex

Gezond, lekker en lokaal eten voor een eerlijke prijs. Daar staat Rechtstreex op GOUDasfalt voor. Iedereen die in 2020 duurzamer en bewuster boodschappen wil gaan doen, kan via Rechtstreex de lekkerste producten bestellen bij boeren en makers uit de buurt. De boeren ontvangen een eerlijke prijs en de klant krijgt altijd verse en gezonde producten. Zo ontstaat een transparante, lokale en sociale voedselketen.

Veel mensen denken dat je in de winter alleen maar aardappels en boerenkool eet als er lokaal boodschappen worden gedaan. Maar in de winter groeien er ook Hollandse kiwi’s, Nieuw-Zeelandse spinazie, winterpostelein en aardperen in een straal van 50 km rondom Gouda. Voor uitgebreide familiediners en winterse etentjes hebben de boeren en makers uit de Krimpenerwaard, de Alblasserwaard en de Hoeksche Waard van alles te bieden. Zo is er naast groente, vlees en fruit ook heerlijke kaas, verse zuivel, fris fruitsap en ambachtelijk gerookte vis verkrijgbaar.

Bouw mee aan de duurzame voedselketen en stimuleer boeren en makers in je eigen regio met een eerlijke prijs door deze lokale producten eenvoudig online te bestellen. De bestelling staat iedere woensdag klaar bij het afhaalpunt op GOUDasfalt.

Een vraag voor de zuivelboer of maker van de jam? Rechtstreex belt ze op en geeft binnen een paar dagen antwoord.

Goed begin van 2020
Rechstreex is er voor iedereen die in 2020 bewuster en duurzamer boodschappen wil doen en eten. Een bestelling plaatsen kan gemakkelijk via www.rechtstreex.nl/goudasfalt en kan op woensdag worden opgehaald bij wijkchef Trees of Annemarie van Rechtstreex op GOUDasfalt. Net als hun 35 collega’s in de Krimpenerwaard, Rotterdam, Dordrecht, Den Haag staan zij wekelijks klaar met verse, lekkere en eerlijke producten uit jouw eigen regio. Zo ontstaat een transparante, lokale en sociale voedselketen. Een duurzame manier om het nieuwe jaar goed te beginnen!