Denk mee met GOUDasfalt

GOUDasfalt bestaat bijna vier jaar. Er zijn al veel activiteiten op het voormalige industrieterrein ontwikkeld en diverse evenementen hebben er plaatsgevonden. Om het terrein ook op lange termijn een goede invulling te kunnen geven, werkt GOUDasfalt samen met de gemeente Gouda en OD205 aan een nieuw omgevingsplan. Met een enquête vraagt GOUDasfalt inwoners van Gouda en omgeving om ideeën en suggesties, die zullen worden verwerkt in de toekomstplannen.

GOUDasfalt komt naar je toe
GOUDasfalt wil haar plannen en ambities graag met alle inwoners van Gouda en omgeving delen. Daarom gaan vrijwilligers van GOUDasfalt in de periode van 21 januari tot 2 februari op pad naar markten, winkelcentra en scholen in Gouda en omgeving. Zij vertellen inwoners over GOUDasfalt Next Level, welke evenementen er komen op het terrein en welke projecten worden opgepakt om GOUDasfalt verder te ontwikkelen.

Online enquête
Om nog meer mensen te betrekken bij de ontwikkeling van GOUDasfalt, heeft GOUDasfalt een leuk filmpje en een enquête gemaakt. Deze zijn beide vanaf 20 januari t/m 2 februari te vinden op www.goudasfalt.nl/omgevingsplan. De enquête kan dan online worden ingevuld. Welke activiteiten zie je graag op het terrein van GOUDasfalt: sport, natuur, ambacht of meer evenementen? GOUDasfalt hoort graag ieders mening! Het kost maar een paar minuutjes om de enquête in te vullen. Onder de deelnemers worden leuke prijzen verloot.