Doe mee aan de GOUDasfaltloop op zondag 15 oktober

Op zondagochtend 15 oktober organiseren de Stichting GOUDasfalt en GO Sportief voor de 11e keer de GOUDasfaltloop, een hardloopwedstrijd voor recreanten in de polder Veerstalblok. Start en finish zijn op GOUDasfalt. Sportievelingen kunnen kiezen uit 5 of 10 kilometer hardlopen. Voor kinderen is er de Go for Gold KidsRun. Iedereen voelt zich thuis bij dit leuke loopevenement in de natuur.

De GOUDasfaltloop is uitstekend geschikt voor beginners en ervaren lopers. Het parcours gaat grotendeels over asfaltpaden richting Gouderak. Op het Veenweidepad wordt er een stukje over een schelpenpad gerend. De start is om 11:00 uur voor de 10 kilometer en om 11:05 uur voor de 5 kilometer. Kinderen lopen vanaf 10:40 uur hun rondje(s) over GOUDasfalt. Voor iedereen is de finish op het terrein van GOUDasfalt.

Inschrijven
Wil je meelopen? Schrijf je dan nu in! Inschrijven kan door je volledige naam, geslacht, de afstand die je wilt lopen en woonplaats te mailen naar info@goudasport.nl. Voorinschrijven kan tot en met 14 oktober 17:00 uur. Dit voorkomt lange wachtrijen bij het uitdelen van de startnummers. De voorinschrijfkosten bedragen € 10,50. Mocht dat niet lukken, dan kunnen lopers zich op zondagochtend 15 oktober tot een half uur voor de start van de loop alsnog inschrijven. De kosten zijn dan € 12,50. Het maximale aantal deelnemers is 100 personen.

Kidsrun
Daarnaast is er deze ochtend ook de Go for Gold KidsRun voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 14 jaar. Zij rennen 1 tot maximaal 10 rondjes van ca. 240 meter onder de iconische Lange Arm door. Deze KidsRun maakt deel uit van het Gouds KidsRunCircuit en start rond 10:40 uur. De deelnamekosten voor kinderen bedragen € 3,50. Na afloop krijgen ze een mooie oorkonde met hun naam erop.