Bestuursuitbreiding Zon op GOUDasfalt

Graag informeren wij u over de bestuursuitbreiding bij stichting Zon op GOUDasfalt. Zoals bekend behartigt deze onafhankelijke stichting de belangen van de obligatiehouders van Zon op GOUDasfalt. Het bestuur van deze stichting ziet onder andere toe op een adequaat beheer van de zonnepanelen installatie en op een solide beheer van de financiële geldstromen bij dit project.Vanwege het onverwachte overlijden van Herman Ruiter (hij was ook een tijdje bestuurslid van Zon op GOUDasfalt) en om de continuïteit van het bestuur te waarborgen, zijn twee nieuwe bestuursleden toegetreden.

Nieuw bestuurslid is Lex Schrijvers, hij is al lange tijd actief betrokken bij GOUDasfalt en vooral bij het zonnepanelenproject. Lex zal penningmeester worden. Hij is zelf obligatiebelegger in het project en zal dan ook mede vanuit die rol zijn bestuursfunctie invullen. Daarnaast komt Jurjen van den Broeck als secretaris het bestuur van Zon op GOUDasfalt versterken. Jurjen is ook bestuurslid bij GOUDasfalt en heeft daarom als specifiek aandachtsgebied de afstemming met GOUDasfalt. Martin Pohlkamp blijft onder andere als initiatiefnemer van het project voorzitter.

Het nieuwe bestuur heeft al enkele keren in goede harmonie vergaderd. Dit jaar zal het nieuwe bestuur zich onder andere richten op een groot onderhoud van de zonnepanelen en op het onderzoeken van een nieuw duurzame investeringsproject voor energie-opslag. Uiteraard zal hierbij afstemming plaatsvinden met GOUDasfalt. Wij wensen het nieuwe bestuur van ZON op GOUDasfalt veel succes!