Doe mee aan Samenloop voor Hoop met GOUDasfalt#TEAM17

Samen maken we de stad. Dat motto is de drijfveer voor alles wat we op en met GOUDasfalt doen. Het beweegt ons er ook toe een bijdrage te leveren aan andere bijzondere projecten die onze stad op een andere manier verbinden en versterken. De SamenLoop voor Hoop Groene Hart is zo’n project. Daarom willen wij daar graag met een groot GOUDasfalt-team aan meedoen en zoveel mogelijk geld ophalen voor KWF.

Wat is de SamenLoop voor Hoop?
De SamenLoop voor Hoop Groene Hart is een 24 uur durende wandelestafetteloop om geld in te zamelen voor kankeronderzoek. De organisatie is in handen van Goudse vrijwilligers en KWF Kankerbestrijding. Op vrijdag 21 juni om 15 uur gaat de wandeling van start. We lopen op het Sluiseiland in Gouda. Precies 24 uur later, op zaterdag 22 juni om 15.00 uur, zijn we uitgewandeld.

GOUDasfalt: team 17
Het is natuurlijk geen doen, en ook helemaal niet leuk, om in je eentje 24 uur lang te lopen. Maar met een goed team kun je alles aan, dat weten wij op GOUDasfalt als geen ander. Als er minimaal 24 mensen meedoen, dan loopt iedereen hooguit 2 uur en hoeft niemand alleen te lopen. Daarom vragen we je om aan te sluiten bij ons team. GOUDasfalt heeft die dag voor ieder teamlid een mooi en herkenbaar GOUDasfalt t-shirt.
De inschrijfkosten bedragen € 15,00 per persoon. Dat geld gaat volledig naar het KWF. Wij willen iedereen de gelegenheid geven om mee te lopen. Dus zijn de kosten voor jou een probleem? Laat het ons dan dat weten, dan lost GOUDasfalt dat voor je op.

Meedoen
Heb je zin om mee te doen? Alleen of met vrienden of familie? » Meld je dan aan voor GOUDasfalt-team #17
Klik op ‘Nieuw team starten’ vervolgens:  ‘Teamlid (ik heb al een team)’ en scrol dan naar Team 17: GOUDasfalt. T-shirt hoeft niet, want die krijg van ons (en scheelt de organisatie weer geld).. De rest wijst zich vanzelf.

Sponsoren
Kan je zelf niet meedoen maar wil je ons #TEAM17 wèl sponsoren? Ga dan naar de actie-website van de Samenloop van Hoop.