Meest knusse foodtruckfestival rrrolt Gouda binnen

Rrrollend Foodtruckfestivals tovert GOUDasfalt van 16 tot 18 augustus voor drie dagen om tot een waar foodtruckparadijs.

Kom genieten van de unieke foodtrucks met heerlijk eten en drinken. Swing mee met jazzbandjes of leef je uit bij de lounge DJ. Ook kids hebben de tijd van hun leven met al het entertainment: heerlijk knutselen,
schminken, of vermaak door de 3D Experience.

Drie dagen genieten in Gouda
Vrijdag 16 augustus kun je vanaf 17.00 tot 23.00 uur komen genieten. Zaterdag 17 augustus is het festival geopend van 14.00 tot 23.00 uur en zondag 18 augustus van 12.00 tot 21.00 uur. Of je nu met je buren, vrienden, collega’s, familie of je eerste afspraakje komt… voor ieder wat wils! Met wie kom jij genieten?

Kom op de fiets of met pontje GEIN
Pontje GEIN vaart vanaf De Veerstal (steiger nabij molen ‘t Slot) naar GOUDasfalt. Overtocht is € 1,00 (enkele reis, contant betalen!), kinderen tot 12 jaar gratis. Het pontje is ruim voor aanvang in de vaart.

Parkeren
Auto’s kunnen parkeren op het terrein van GOUDasfalt (€ 5,00 contant, per auto, aan de poort betalen). Parkeerruimte is beperkt en volg de aanwijzingen van de parkeerwachters. Let op: Parkeren op de Gouderaksedijk is niet toegestaan. Het is gevaarlijk en levert overlast op voor bewoners.

Over Rrrollend Foodtruckfestivals
Rrrollend is een foodfestival voor iedereen die van gezelligheid, een hapje, drankje én vermaak houdt. Je vindt er naast verrassende gerechten ook lokaal muzikaal talent, een lounge DJ en entertainment voor de kinderen. De toegang is gratis.