Luikse markt: voor elk wat wils

De Luikse markt op GOUDasfalt heeft voor iedere bezoeker wel wat te bieden. Oude spulletjes van de zolder, gereedschap en tweedehands kleding, er is van alles te vinden. De volgende Luikse markt is op zondag 13 augustus. Save the date!

De eerste Luikse markt op 23 juli was gezellig druk. Het weer werkte niet helemaal mee, maar dat betekende wel dat je met gemak een kraam kon bekijken zonder dat het dringen werd. Er liepen veel tevreden bezoekers over het terrein die vonden waar ze naar op zoek waren. Of vonden waarvan ze nog niet wisten dat ze het zochten. Heb je deze markt gemist? Op 13 augustus van 09:00 – 17:00 uur a.s. is er weer een Luikse markt op GOUDasfalt.

Kom met het pontje of de fiets
Voor de Luikse markt van 13 augustus vaart het pontje KORNE vanaf 10:00 uur om bezoekers over te zetten. Het parkeren van een auto kost € 5,00. De opbrengsten komen ten goede aan het GOUDasfalt-terrein. Overigens zijn er beperkte parkeervoorzieningen, dus volg de instructies van de parkeerwachten op. Het handigst is het om met de fiets naar GOUDasfalt te komen, er is voldoende plek om je fiets te stallen. We zien je graag!