Beleef kerst toch maar even niet op GOUDasfalt

Deze hadden we een dag geleden niet zien aankomen: een harde lockdown. Dit betekent ook voor de ‘bewoners’ van GOUDasfalt een zware domper. Ze keken er met zijn allen echt naar uit om deze zondag met jullie kerst op GOUDasfalt te beleven, maar helaas moeten ze nog geen dag van tevoren de stekker eruit trekken. Velen zullen de deuren de komende weken weer volledig moeten sluiten. Zo gaan bijvoorbeeld de twee geplande Kerstrevue shows bij De Theaterbakkerheij die deze zondag gepland stonden niet door. Anderen zullen alleen nog open zijn voor To Go en afhalen. En daarvoor zijn jullie nog steeds, of juist nu van harte welkom.

We hadden zo graag met jullie een echte kerstsfeer gecreëerd, maar dat gaat nu even niet. Wat wel nog gewoon gaat is overvaren met het Pontje Gein. Het pontje brengt je tussen 11-18 u. voor €1,- de Hollandsche IJssel over waar je alsnog het volgende kunt doen:

  • Take away bij de verschillende horeca;
  • Afhalen op afspraak bij de verschillende andere ondernemers;
  • En natuurlijk kun je gewoon een heerlijk wandeling over GOUDasfalt en door de polder maken.

Zodra het weer kan willen we jullie alsnog met open armen verwelkomen, maar voor nu doen we het even zo. Wil je iets bestellen? Hieronder vind je de informatie van de verschillende ondernemers: