Primeur: Eerste editie van Festival Nachtnomaden op GOUDasfalt

Gouda maakt zich op voor een historisch moment met de allereerste editie van het veelbelovende en intieme festival Nachtnomaden op vrijdagavond 17 november op het betoverende GOUDasfalt terrein. Bezoekers beleven tijdens Nachtnomaden een avond vol avontuur, cultuur en verlichting. De kaartverkoop is al gestart, wees er snel bij.

Festival Nachtnomaden duurt van 19:30 tot 23:00 uur en markeert een nieuwe mijlpaal voor de stad Gouda. Nachtnomaden brengt lokale en nationale artiesten en cultuurliefhebbers samen om een scala aan optredens en ervaringen te bieden die de avond van een warme gloed voorzien.

Hoogtepunten van het festival zijn onder meer:

  • Een mix van theater en live muziek, variërend van jazz tot kleinkunst.
  • Smakelijke literaire creaties van gerenommeerde dichters en verhalenvertellers.
  • Lichtkunstinstallaties die het terrein omtoveren tot een magisch landschap.
  • Sfeervolle vreugdevuren waar bezoekers kunnen genieten van de warmte tijdens de kou.
  • Gezelligheid diep in de late herfst.

Het weer is geen spelbreker
Kim van Egmond, één van de drijvende krachten achter Nachtnomaden: “Dit festival markeert hopelijk een nieuwe traditie voor Gouda en is het resultaat van een spontaan idee tijdens de zomervakantie. We waren op een evenement dat letterlijk in het water viel en we dachten: hoe we zouden kunnen voorkomen dat het weer spelbreker is voor Nachtnomaden? Door het weer alvast in te calculeren! Vandaar de keuze voor november. We nodigen iedereen uit om de allereerste editie van dit bijzondere evenement mee te maken.”

Tickets en meer informatie
Een ticket biedt de bezoeker 9 verschillende acts en een drankje. Deze eerste editie is een unieke kans om vrienden en familie te verrassen met een avond vol betovering en ontdekking. Festival Nachtnomaden begint om 19:30 uur en eindigt om 23:00 uur.

Bezoek www.nachtnomaden.nl voor de meest recente informatie, tickets en updates over Festival Nachtnomaden. Wees er snel bij, want er is nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar.