Burgemeester Pieter Verhoeve bij feestelijke finissage INGEZETENEN

De afgelopen periode hebben ruim 20 kunstenaars gewerkt aan een bijzondere GROEI tentoonstelling in verbinding met de omgeving, met Goudse bewoners en op het GOUDasfalt-terrein aanwezige initiatieven. En dat alles in het kader van GOUDA750 en het in beeld, geluid of anderszins brengen van een stad zijn en een stad leven. Op vrijdag 26 augustus om 19.30 u. markeert burgemeester Pieter Verhoeve op officiële wijze het kunstproject. Droominee Rik Zuzu verzorgt een bijzondere performance. Wees welkom om bij dit feestelijke moment aanwezig te zijn!

De kunstenaars zijn trots op de resultaten en dragen het tot stand gebrachte over aan het Gouda van de toekomst: Geef Gouda door!

Zorg dat je dit bijzondere moment niet mist!

  • vrijdag 26 augustus
  • aanvang 19.30 u (inloop vanaf 19.00 u)
  • GOUDasfalt, Gouderaksedijk 32, Gouda
  • Kom lopend, met de fiets of met pontje GEIN
  • vrij entree

 

I N G E Z E T E N E N is een project speciaal voor de viering van 750 jaar Gouda en vindt plaats van 20 juli t/m 11 september 2022. In dit project zijn de Goudse bewoners onderdeel van een bijzonder kunstwerk. Aan de tentoonstelling nemen daarnaast ruim 20 Gouds ingezeten kunstenaars deel met elk een eigen visie op 750 jaar Gouda. Resultaat is een bijzonder boeiende kunstroute over het fraaie GOUDasfalt-terrein met een mooie diversiteit aan kunstwerken en stof tot nadenken.

Deelnemende kunstenaars
Arjenne Vossepoel, Birgitta Sundstrom Jansdotter, Edith Cammenga, Eenvoudige vrouwen (EV), Fenna ter Haar, Jan Mostert, Johan Sietzema, Kees Hendriks, Maja Etman, Manja Kindt, Marin de Jong, Marrianne Waalwijk, Matthé van Oostrom, Nelly Geluk, Paul Daelmans, Ria Volk, Stellan Aanhane, St. Het Blauwe Kind e.a.

Bekijk meer info over de deelnemende kunstenaars of artgouda.com/de-kunstenaars het project als geheel op de website artgouda.com.