Help mee en word vrijwilliger bij EXPO GOUDA MAAKT

De zeepfabriek bij Croda, Buurtje 5, waar EXPO GOUDA MAAKT plaatsvindtIn 2022 bestaat Gouda 750 jaar. Daarom organiseert een team van vrijwilligers van GOUDasfalt de EXPO GOUDA MAAKT in de Zeepfabriek bij Croda. Een tentoonstelling over de maakindustrie in Gouda vroeger, nu én later. Het team is al ruim een jaar bezig met de voorbereidingen. Ook jouw tijd, kennis en kunde is waardevol voor ons! We zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen en vele handen maken licht werk. EXPO GOUDA MAAKT is een uitdagend project, er wordt hard gewerkt, we hebben plezier! EXPO GOUDA MAAKT is te zien van 6 april t/m 25 september 2022 en wordt mede mogelijk gemaakt door de bijdrages van fondsen, bedrijven, sponsors en MBO-scholen.

Na het verzamelen van informatie, foto- en filmmateriaal, is Studio Makkink & Bey is in de arm genomen om de expositie te ontwerpen. Half januari startte ‘het Bouwteam’ met de inrichting van de expositieruimte.

Help mee en word vrijwilliger bij EXPO GOUDA MAAKT
Als de EXPO opent in april 2022 gaat een groep vrijwilligers samen met studenten van verschillende MBO opleidingen aan de slag om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt. We zijn nog op zoek naar:

  1. Gastheren/gastvrouwen die bezoekers welkom heten bij de ingang. En verwijzen als dat nodig is.
  2. Rondleiders die in de tentoonstellingsruimte vragen beantwoorden. Fijn, maar niet essentieel, als u al wat meer weet van de geschiedenis van Gouda of van de onderwerpen die op de EXPO te zien zijn. Wij zorgen voor achtergrondinformatie op papier.
  3. Veermannen en maatjes voor het pontje GEIN.

De EXPO is geopend van 6 april tot en met 25 september 2022, op woensdag tot en met zondag van 12.00 – 18.00 uur.

Meer weten of geïnteresseerd in sponsormogelijkheden? Kijk dan op www.expogoudamaakt.nl.
Meedoen? Neem dan contact op via vrijwilligers@goudasfalt.nl.