Aflevering ‘Green Make Over’ in Gouda en op GOUDasfalt

Op zondag 15 november om 15.50 u. zendt SBS6 de aflevering uit van de woon- en lifestyle TV serie ‘Green Make Over’ die zich afspeelt in Gouda. In deze aflevering zien we hoe het gezin van Monika Harms geholpen wordt via een ‘groene’ make over van hun huis en tuin om hun energie- en waterverbruik te verlagen, gezonder en leuker te leven en om hun tuin en huis toekomstklaar te maken.

Voor het deze aflevering zijn ook opnames gemaakt op GOUDasfalt, onder meer bij wievanZoetHout en VUIGmakers in de blauwe loods.

Het programma zit boordevol tips en tools om niet alleen energiezuiniger te leven maar ook nog eens met meer woonplezier, -comfort en met minder klimaatstress.

Uitzending
Wanneer: Zondag 15 november
Tijd: om 15.50 uur
Waar: SBS6

TRAILER GREEN MAKE OVER @ GOUDA from Green Make Over on Vimeo.

Over het programma Green Make Over
In de Green Make Over TV serie gaan Gwen en haar Green Make Over Expert Team in 12 afleveringen in diverse gemeentes bij mensen thuis langs om te horen en zien hoe zij in hun eigen leefomgeving inspelen op het veranderende klimaat en welke hulp zij nog kunnen gebruiken bij energiebesparing.

Minder energieverbruik betekent minder kosten maar is ook nog beter voor het milieu. En zeker in deze tijd is elke euro winst meegenomen! En er speelt nogal wat. Sommige wijken gaan van het gas af, sommige wijken hebben enorme wateroverlast bij de hevigere regenbuien, andere wijken hebben juist weer enorme last van hittestress.

Doel is om uiteindelijk de nodige besparingen te kunnen realiseren én tegelijkertijd winst qua wooncomfort, klimaat en toekomstbestendigheid te boeken.

Kortom, niet alleen de mensen die een Green Make Over krijgen gaan erop vooruit maar ook hun leefomgeving en de toekomstige generaties. Meer info: Green Make Over.