Warme Wintermarkt

Wanneer:
10 december 2023 @ 11:00 – 17:00
2023-12-10T11:00:00+01:00
2023-12-10T17:00:00+01:00
Waar:
GOUDasfalt
Gouderaksedijk 32
Gouda
Contact:
Ondernemers en vrijwilligers GOUDasfalt
06 - 42145854

Op de Warme Wintermarkt van GOUDasfalt staat alles wat uniek, lokaal, handgemaakt en vintage is bovenaan het verlanglijstje. Het wordt een knusse boel op de creatieve broedplaats aan de rand van Gouda. Naast heel veel kadootjes, vind je er winterse lekkernijen, lokaal bier, (kerst)deuntjes en vuurtjes om je aan te warmen. En ook dit jaar is er weer de kadoruilmuur waar je ongegeneerd dat ene minder leuke Sinterklaaskado kunt omruilen voor een leuk kerstkado.

Op GOUDasfalt bevinden zich het hele jaar door creatievelingen, maar tijdens deze markt komen er voor even een heleboel bij die hun bijzondere creaties voor je uitstallen.

UNIEK KADO’S
Van warme gevilte schapenvachten tot handgemaakt glaswerk, van vintage wollen truien tot vrolijke kaarsen, van kleine kunstwerkjes tot een broekriem van versleten fietsband. Voor iedereen is er een leuk kado te vinden!

WINTERSE LEKKERNIJEN
Naast unieke kerstkado’s inkopen kun je je tegoed doen aan lekkers. Wat dacht je van poffertjes die je zelf gaat maken tot een heerlijk winters maal. Bij de lokale bierbrouwers proef je hun winterbier of warm je aan de Glühwein of warme choco.

KADORUILMUUR
Heb jij van de Sint een kado gekregen waar je niet op zat te wachten? Geen paniek, maak er iemand anders (en jezelf) blij mee door hem onbeschaamd te ruilen bij de kadoruilmuur!

WEER OF GEEN WEER
Wij maken ons niet druk over lage temperaturen of sneeuwvlokken uit de lucht. Er zijn vuurkorven en lekkere deuntjes om je aan op te warmen en de markt is grotendeels overdekt.

BEREIKBAARHEID
Kom vooral lekker met de fiets of loop vanuit de binnenstad en vaar het laatste stukje vanaf de Veerstal met het pontje over (1,- euro pp).

DEELNEMEN?
Wil je zelf een kraam vullen met mooie spullen? Stuur een mail naar goudasfaltmarkten@gmail.com.

Stuur een mail naar goudasfaltmarkten@gmail.com.