In en om ’t huis

Bart van Haperen is parttime interieurbouwer en meubelmaker. Zijn creaties zijn veelal bijzonder te noemen, bijzonder door vormgeving of herkomst van materialen. Bart vind het leuk om samen met mensen te gaan zitten en hun droommeubel te ontwerpen. “Wat is er nu leuker dan een maatwerk meubelstuk in huis te hebben wat niemand anders heeft en helemaal is afgestemd op jouw wensen”.

Bart werkt altijd vanuit een duurzame gedachte. Dus herkomst materiaal, energieverbruik en het niet of nauwelijks produceren van afval staan voorop. Vanuit deze duurzame gedachte is ook ‘De Gouda Kaasplank’ ontstaan. Een kaasplank volledig gemaakt van afvalhout uit Gouda. Hij wordt lokaal en ambachtelijk gemaakt en is uiteraard bedoeld als kaasplank voor de wereldberoemde Goudse kaassoort. Het is een 100% duurzaam gemaakt product.

Interesse in een unieke De Gouda Kaasplank?
Stuur dan een mail naar verkoop@inenomthuis.nl (20x30cm 29,90 euro en 20x40cm 37,50 euro). Of kom op GOUDasfalt langs bij Depot24 in de groene loods of bij wievanZoetHout (in de blauwe loods).

Upcycle workshop
Het is bij Bart ook mogelijk om deel te nemen aan een upcycle workshop waarbij je onder gezellige en creatieve begeleiding met schroot en oud hout aan de slag gaat om weer een unieke en bruikbare creatie te maken. Deze creatie mag je uiteraard meenemen naar huis.

+ unieke en gezellige manier om te leren wat je allemaal nog met ‘afval’ kunt doen

+ inclusief koffie en koeken

+ lekker met je handen bezig zijn

+ uniek werkstuk mag je meenemen naar huis

+ ervaring om nooit te vergeten, je kunt meer dan je denkt!

Aanmelden
Stuur een mail aan info@inenomthuis (groepen tot 6 personen, of individueel aanmelden mogelijk)

Contact
Website: www.inenomthuis.nl
Mail: info@inenomthuis.nl
Telefoon: 06 – 18 68 70 98