Depot24

Depot24 geeft lokale bomen een tweede leven.

Wij gebruiken lokaal hout uit Zuid-Holland en dan vooral uit de omgeving van Gouda. Lokale bomen worden, nadat ze gekapt zijn, veelal gezien als afval. Wij zijn juist erg gepassioneerd over deze lokale bomen en zijn ze dan ook gaan verwerken in veel verschillende meubels, waarbij we de structuur van de boom zo veel mogelijk intact laten. Wij weten van iedere boom waar deze gestaan heeft. Met de aanschaf van zo’n duurzaam meubel haal je een stukje natuur in huis dat niet alleen mooi is, maar ook nog eens bijdraagt aan de circulaire economie.

Ook kun je bij ons terecht voor hout.

The Bastard BBQ’s en BBQ workshops
Wij houden niet alleen van stoer hout maar ook van stoer eten vanaf onze ‘The Bastard BBQ’s’. Wij zijn dealer van The Bastard en geven in samenwerking met Depot24 kookt regelmatig BBQ Workshops in onze werkplaats. Tijdens een vijf uur durende workshop word je door de BBQ master van Depot24 kookt meegenomen in de wereld van het bbq-en op een The Bastard kamado BBQ.

Teambuilding, vergadering of presentatie in DE WERKPLAATS
Op zoek naar een leuke locatie voor teambuilding, een vergadering of presentatie? Regelmatig stellen wij onze werkplaats hiervoor beschikbaar. Wat is er leuker dan in een werkplaats een lancering van een nieuw product te doen, een teambuildingmiddag te houden of een vergadering te hebben in een timmerwerkplaats? Deze mooie industriële locatie in het hartje van Gouda vormt de perfecte ambiance hiervoor.

Kom gerust eens langs in onze werkplaats.

Openingstijden
Maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 17.00 (bij afwezigheid even bellen voor een afspraak).

Contact
www.depot24.nl
Mail: info@depot24.nl
Telefoon: 0182 – 364947
Instagram: depot_24
Facebook: depot24Gouda