Valentijnsdag: Word verliefd op GOUDasfalt

Steek zondag 13 februari de IJssel over en kom snoepen en snuffelen bij de verschillende kleine ondernemers op GOUDasfalt. Wandel romantisch samen langs het vloedbosje, laat een persoonlijk liefdesgedicht typen, warm je hart bij een vuur;tje of koop stiekem een mooi cadeau om maandag aan je geliefde te geven. Lees wat je allemaal kunt verwachten:

LOKALE & DUURZAME CADEAUS
Op GOUDasfalt vind je verschillende kleine ondernemers waar je speciaal op deze dag terecht kunt voor originele en lieve handgemaakte cadeaus. Wat dacht je van een liefdes(arm)band gemaakt door Vuigmakers van een versleten fietsband, hartjes van klei uit de IJssel bij Kleiwerkplaats Witheet of unieke borrelplankjes gemaakt door de cliënten van ASVZ van lokaal resthout van Depot24. Speciaal voor wie verliefd is op onze stad vind je deze dag ook eerlijke kleding van Goudsch Goed.  En er is ook kunst, van Jan Mostert en de net op GOUDasfalt neergestreken Stellan Aanhane. Last, maar zeker niet least, kun je bij wievanZoetHout je vintage hart ophalen.

LEKKERS VOOR METEEN OF VOOR MAANDAG: VOOR JE LIEFSTE
Er is heel veel lekkers! Geniet van hartvormige frambozen brownies van Tante Sannie, of andere glutenvrije heerlijkheden. Of zie de lokale bierbrouwers van Brouwerij1923 in actie terwijl jij hun speciale biertjes proeft. Voor witte chocomelk met roze slagroom kun je terecht bij 14theRoad, waar ze nog veel meer te smullen hebben.

EEN LIEFDESGEDICHT SPECIAAL VOOR JOU OF JOUW (geheime) LIEFDE
Hoe bijzonder! In de blauwe loods vind je tussen 14:00 en 16:30 Goudse dichter Chris Bellekom. Hij schrijft van achter een typemachine van wievanZoetHout speciaal voor jou een liefdesgedicht op maat.

KIDS FUN & RUN
Kinderen kunnen bij Scouting Jan van Hoof hun liefde voor spelletjes laten zien of lekker meerennen met de Hartjes KidsRun over het terrein. Verzamelen om 11:30 en aan het eind ontvang je een mooie oorkonde. Aanmelden via info@goudasport.nl en kost €3,-.

WARMTE & MUZIEK
Verspreid over het GOUDasfalt klinken er romantische hits en staan er vuurkorven om ook zo je hart te verwarmen. Kortom, we dompelen ons onder in een sfeer van liefde en verbinding nu het weer kan. En dat natuurlijk allemaal Corona-proof, want er is ruimte genoeg!

BEREIKBAARHEID
Kom vooral op de fiets, of steek met het pontje GEIN de IJssel over (€1,- pp op de pont kun je pinnen). Kom je toch met de auto, er zijn beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar op het terrein.

 

WIE ZIJN ER ACTIEF OP GOUDasfalt
Lees welke ondernemers en initiatieven op GOUDasfalt zitten.