Met het veer heen en weer, met jou aan het roer?

Altijd al heen & weer schipper willen worden? GOUDasfalt is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die als schipper of maatje aan de slag willen gaan op de pontjes GEIN of KORNE. Een leuke manier om veel mensen te ontmoeten en blij te maken!

GEIN krijgt er een zusje bij
Sinds de start in 2015 is GOUDasfalt flink gegroeid. Er gebeurt van alles op het terrein en ook voor 2023 staan er weer mooie activiteiten op de planning. Ook het aantal actieve vrijwilligers dijt uit, iets waar we heel trots op zijn. Sinds begin maart is GOUDasfalt zelfs een tweede pontje rijker. Op 1 maart jl. is KORNE in Gouda aangemeerd, het zusterschip van het vertrouwde pontje GEIN, dat alweer zo’n 6 jaar over de Hollandsche IJssel vaart en jaarlijks meer dan 10.000 bezoekers van en naar GOUDasfalt brengt.

Schipper of maatje
Voor het varen van de beide pontjes zijn we op zoek naar mensen die het leuk vinden om aan de slag te gaan als schipper of als maatje (passagiers helpen met instappen, geld innen, assistentie bij aanmeren en wegvaren). Je hoeft geen vaarbewijs of ervaring te hebben, jouw enthousiasme is genoeg. Wil je het een keertje proberen? Dat kan. Laat het weten aan vrijwilligers@goudasfalt.nl. Bellen mag ook, met onze vrijwilligerscoördinator Wilma Gottschalk. Ze is bereikbaar op 06-46096952. Laat het ons weten, dan maken we snel een afspraak zodat je een kijkje kunt nemen en een keertje kunt meevaren.

Lees meer over GEIN en KORNE in het artikel ‘Pontje GEIN van GOUDasfalt krijgt er een zusje bij‘.