Pop-up Roze camping op GOUDasfalt

Dit jaar kleurt Gouda roze en GOUDasfalt kleurt mee! Op 23 juni is het Roze Zaterdag in Gouda. Dat weekend toveren we het terrein van GOUDasfalt om tot een pop-up camping voor mensen die Roze Zaterdag willen bijwonen. Er is plaats voor campers en tentjes.

GOUDasfalt is een bruisende stadsoever, die onderdak biedt aan onder andere een scoutingclub, een bierbrouwer, meubelmakers en een kunstenaar. Er wordt ukulele-les gegeven, er is een stadsmoestuin (Warmoezerij) in aanleg en op vrijdag worden er streekproducten verkocht. Dit voorjaar wordt er een stadsstrand aangelegd en verrijst er een strandpaviljoen.

Op deze bijzondere plek realiseren de vrijwilligers van de Stichting GOUDasfalt een pop-up Roze Camping voor bezoekers van Roze Zaterdag. Het voormalige fabrieksterrein aan de Hollandse IJssel wordt dan gezellig en geschikt gemaakt en biedt voor een aantal dagen en nachten plaats aan ca. 50 tentjes en 30 campers of caravans.

De binnenstad van Gouda is vanaf GOUDasfalt makkelijk bereikbaar met het pontje GEIN, met de fiets of lopend.

Houd de websites in de gaten voor meer informatie en om te zijner tijd te kunnen reserveren: www.goudasfalt.nl en  www.rozejaargouda.nl.