HELAAS UITGESTELD ivm VERWACHTE WEERSOMSTANDIGHEDEN Kaas & Couscous festival

Kaas & Couscousfestival definitief afgelast!

Vanmiddag is in samenspraak met de politie, brandweer en de gemeente definitief de knoop door gehakt: het festival is afgelast.

Voor zaterdag 8 juni is ‘code geel’ afgegeven, dat betekent zware windstoten en storm. De veiligheid van de bezoekers en deelnemers kunnen daardoor niet gegarandeerd worden. Het spijt Stichting Kaas & Couscous dit te moeten vertellen.

De organisatie is bezig met een nieuwe datum. Dus binnenkort daarover meer nieuws!

 

Op zaterdag 8 juni van 11.00 – 23.00 u. vieren we tijdens het Kaas & Couscousfestival de rijkheid van verschillend zijn en omarmen we gelijkenissen. Eten, muziek en cultuur zijn letterlijk en figuurlijk het middelpunt.

We smelten de kazen en laten verschillende ingrediënten pruttelen in een tajine tot één geurig kleurig geheel. Fusion is het toverwoord en meer leren over en van een ander, maar vooral over jezelf. De hele dag door is er van alles te doen, voor groot en klein. Dus laat je neus en je nieuwsgierigheid je leiden en kom naar GOUDasfalt op 8 juni. Er zijn 1.000 en 1 redenen om dit feest niet te missen. Lees meer op de website van Kaas & Couscous of op facebook Kaas & Couscous.

Contant geld mee
BELANGRIJK om te weten: neem genoeg cash mee! Er zijn geen pinautomaten op het terrein en niet iedere ondernemer heeft een pin mogelijkheid. Neem daarom genoeg cash mee! Het zou zo jammer zijn als je alleen kan KIJKEN, kijken, maar niets kopen.

BEREIKBAARHEID

GOUDasfalt ligt aan de Gouderaksedijk 32 te Gouda.

 • Pontje GEIN
  Onze veerlieden zetten je graag over met pontje GEIN. Overvaren is op zaterdag 8 juni gratis (sponsored by stichting Boughaz). Fiets mag mee op de pont.
  Pontje GEIN vaart van De Veerstal (drijvende steiger nabij molen ’t Slot) naar GOUDasfalt.
 • Fiets
  Op de fiets is GOUDasfalt makkelijk te bereiken. Er zijn voldoende stallingen. Volg de aanwijzingen van de parkeerwachters.
 • Auto parkeren
  Auto parkeren kan op het terrein van GOUDasfalt (€ 5,00 contant, per auto, aan de poort betalen). Volg de aanwijzingen van de parkeerwachters.
  Let op: Parkeren op de Gouderaksedijk is niet toegestaan!