GOUDasfalt zet pontje in tijdens afsluiting Haastrechtsebrug

Voor een betere bereikbaarheid van het GOUDasfalt-terrein en zijn ondernemers, zet GOUDasfalt pontje GEIN in tijdens de afsluiting van de Haastrechtsebrug. In verband met werkzaamheden is de brug over de Hollandsche IJssel van vrijdag 18 oktober 20:00 uur tot en met maandag 28 oktober 06:00 uur afgesloten voor alle verkeer (autoverkeer, fietsers en voetgangers).

De Haastrechtsebrug is een verbindende schakel voor verkeer tussen Gouda, Oudewater, Bergambacht en Gouderak, maar ook voor GOUDasfalt aan de Gouderaksedijk.

Theaterbakkerheij
De afsluiting van de brug is in de week van de herfstvakantie. Dan zijn er bij de Theaterbakkerheij aan de Gouderaksedijk voorstellingen van de rockmusical De Stroom. Om GOUDasfalt en het theater tijdens de afsluiting toch toegankelijk te houden, vaart GEIN op:

  • vrijdagavond 18 en 25 oktober van 19:00 tot 24:00 uur
  • zaterdag 19 en 26 oktober van 12:00 tot 24:00 uur
  • zondag 20 en 27 oktober van 12:00 tot 18:00 uur.

Bezoekers van de musical kunnen gratis met het pontje overvaren op vertoon van hun toegangskaart. Voor overige gebruikers kost een enkele overgang met GEIN 1 euro.

De Haastrechtsebrug krijgt in de periode van 18 tot en met 28 oktober een eerste herstelactie. Er is gekozen voor afsluiting tijdens de herfstvakantie om de vele scholieren die van de brug gebruik maken te ontzien.