Actieve ondernemers en makers op GOUDasfalt

Ondernemers en creatievelingen slaan de handen ineen door het oprichten van de Ondernemersvereniging GOUDasfalt. Het doel is om de samenwerking en afstemming te verbeteren op de mooie, creatieve broedplaats.

Activiteiten
In december 2022 is de succesvolle Warme Winter Markt georganiseerd, waaraan veel vrijwilligers en ondernemers hebben bijgedragen. Fijn dat er weer reuring was op het terrein, wat een gezellige dag! De tweede activiteit, ‘Gluren bij de buren’ in februari, is ook een mooi voorbeeld van samenwerking op het terrein. Bij zes ondernemers is gegluurd. De muziek en vele bezoekers zorgden voor een heerlijk sfeertje. Gelukkig is er ook eindelijk duidelijkheid over de evenementen dankzij het gemeentelijk besluit over de omgevingsvergunning, zodat er meer mooie activiteiten op het terrein kunnen plaatsvinden.

Formele zaken
Na het kiezen van een bestuur is de ondernemersvereniging op 2 november jl. formeel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. De vereniging heeft als doel ‘de belangen te behartigen van de ondernemers en ondernemingen’. Als vereniging zijn we gesprekspartner voor de gemeente, evenementen organisatoren en natuurlijk de stichting GOUDasfalt en de vrijwilligers. Zij zijn onze steun en toeverlaat.

Toekomst
Als ondernemers werken we graag samen en willen we actief betrokken zijn bij initiatieven en bij de ontwikkeling van GOUDasfalt. Samen willen we GOUDasfalt nog beter op de kaart zetten.
Tegelijkertijd moeten we zorgen dat onze ondernemingen gezond zijn, of het nu gaat om de kunstenaars, ambachtslieden, scouting, horeca of sport. Na een aantal zware jaren is het nu van groot belang om op korte termijn meer mensen op GOUDasfalt te ontvangen die met plezier het unieke karakter kunnen beleven. Met het voorjaar in aantocht moet dat lukken!

Tot ziens op GOUDasfalt
We zien je graag op GOUDasfalt. Namens alle ondernemers en creatievelingen, het bestuur van de ondernemersvereniging GOUDasfalt: Julie Middelkoop – voorzitter, Gideon Bodden – vicevoorzitter, John Tusveld – secretaris, Brian Bunnik – penningmeester, Lelio du Clou en Fenna ter Haar – algemeen lid.