Aanmelden

Zon op GOUDasfalt heeft twee inschrijvingsrondes. Allereerst bieden we al onze vrijwilligers, huurders en vrienden de mogelijkheid om met obligaties te participeren in Zon op GOUDasfalt. Als blijk van waardering van de energie die zij steken in de talloze activiteiten en projecten op GOUDasfalt. Zij kunnen zich t/m 10 januari 2019 aanmelden voor een of meerder obligaties in dit zonne-energieproject.

Tijdens de tweede ronde van 14 t/m 31 januari 2019 bieden we alle inwoners en bedrijven van Gouda de mogelijkheid om te participeren met obligatie(s) in Zon op GOUDasfalt. Zo hopen we samen het totale investeringsbedrag bij elkaar te krijgen!

1e inschrijvingsronde voor vrijwilligers, huurders en vrienden van GOUDasfalt
Ben je vrijwilliger, huurder of vriend van GOUDasfalt en wil je je graag aanmelden voor een of meerdere obligaties in Zon op GOUDasfalt? Dat kan t/m 10 januari 2019 met dit aanmeldingsformulier.
Wil je meer informatie? Lees dan de prospectus.

2e inschrijvingsronde voor inwoners en bedrijven uit Gouda
In de tweede ronde krijgen inwoners en bedrijven uit Gouda de mogelijkheid om zich in te schrijven voor obligaties in het zonnepanelenpark. Zo kunnen ook zij een bijdrage leveren aan een duurzamer Gouda en de exploitatie van GOUDasfalt. Inwoners en bedrijven kunnen zich t/m 31 januari 2019 met dit aanmeldingsformulier aanmelden voor de obligaties.
Voor meer informatie over het hoe en waarom van Zon op GOUDasfalt, de voordelen als obligatiehouder, mogelijke technische en financiële risico’s en antwoorden op veel gestelde vragen leest u de prospectus.

Informatie-avond
GOUDasfalt nodigt belangstellenden uit Gouda uit voor een informatie-avond op maandag 14 januari 2019 op het terrein aan de Gouderaksedijk. Tijdens deze bijeenkomst wordt een toelichting gegeven op de doelstellingen, het project-ontwerp, het financiële plaatje, het beheer en de mogelijke technische en financiële risico’s. Aanmelden voor deze avond kan met een mailtje naar zon@goudasfalt.nl onder vermelding van uw naam.