Voor € 25 kun je ons helpen één vierkante meter tuin op GOUDasfalt te bekostigen!

Veel Goudse Warmoezeniers hebben de Warmoezerij al in de steigers geholpen en zijn enthousiast aan de slag om het terrein op GOUDasfalt klaar te maken, te zaaien, verpotten etc. De crowdfunding loopt goed: al 62 mensen dragen bij en er is al 73% van het bedrag bijeen. Maar om tot volle bloei te laten komen, missen we nog een kleine € 3.000,- en doen we een beroep op u als Gouwenaar.

Iedere Gouwenaar wil toch een eigentijdse biologische Warmoezerij waarbij je betrokken wordt. Om je (klein) kinderen te laten zien en ervaren hoe groente en fruit groeit. Of om zelf lekker in de aarde te wroeten, te plukken en proeven van smaakvolle gewassen. Hiervoor wordt een ingenieus watersysteem opgezet om de planten van water te voorzien. En dat alles in een groene oase op het GOUDasfalt-terrein. Een plek waar je elkaar ontmoet, ontspant en van alles leert over het telen van de diverse gewassen. En waar je recepten en de laatste nieuwtjes uitwisselt.

Ik hoor u al denken, zo’n Warmoezerij dat moeten we toch mogelijk maken. Dat is zo uniek, op mij kun je rekenen, ik draag graag bij om Gouda weer een stukje mooier, groener, innovatiever te maken. Ook meedoen? Bekijk de mogelijkheden op www.voorjebuurt.nl/warmoezerij.

Bekijk een timelapse van de werkzaamheden die al verricht zijn: