Slow Food Groene Hart Oogstmarkt: Lekker, puur en eerlijk voedsel

Let op: Helaas gaat de Slow Food Oogstmarkt zondag 23 september vanwege het slechte weer niet door.

Ook dit jaar organiseert Slow Food Groene Hart op zaterdag 22 en zondag 23 september van 11.00 – 17.00 u. een Oogstmarkt op GOUDasfalt in Gouda. Pontje GEIN vaart u zaterdag vanaf 11.00 uur over.

De SlowFood Groene Hart Oogstmarkt is een streekmarkt met meer dan 25 kramen. Kramen met producenten en bereiders die een palet van producten uit de streek aanbieden, met aandacht voor smaak, duurzaamheid, een eerlijke vergoeding en respect voor mens en aarde. Ieder heeft zijn eigen verhaal over het maken, telen, kweken en bereiden van hun product, van bodem tot bord!

Lekker, puur en eerlijk voedsel uit eigen streek is een feest!
Een ontmoetingsplaats tussen consumenten, producenten en bereiders! Er kan worden geproefd, uitgeprobeerd en gekocht. Geniet van de producten die op de markt gepresenteerd worden.

GOUDasfalt
Op een originele manier wordt er invulling gegeven aan de betekenis van de locatie GOUDasfalt als scharnierpunt tussen stad en platteland. GOUDasfalt ligt op het kruispunt van de Krimpenerwaard, de Hollandsche IJssel en het Goudse IJsselfront. Al het moois van Gouda komt hier samen; de historische binnenstad, een karakteristiek industrieel erfgoed, de rivier met eb en vloed en het Hollandsche veenweidelandschap.
Vrijwilligers van GOUDasfalt zullen rondleidingen op het terrein verzorgen.

Samenwerking
De Slow Food Groene Hart Oogstmarkt is een initiatief van Slow Food Groene Hart en stichting GOUDasfalt en wordt mede mogelijk gemaakt door Hoogvliet, Rabobank Gouwestreek, Groene Hart Coöperatie en de gemeente Krimpenerwaard.

Pontje GEIN
Overtocht is € 1,00 (enkele reis), kinderen tot 12 jaar gratis. Contant betalen! Fiets mag mee op de pont. Pontje GEIN vaart van De Veerstal (drijvende steiger nabij molen ’t Slot) naar GOUDasfalt.