Uniek kampeerterrein en camping-activiteiten

De Roze Camping Gouda maakt onderdeel uit van Roze Jaar Gouda en is een initiatief van GOUDasfalt. Onze vrijwilligers trekken alles uit de kast om de industriële locatie om te toveren tot een unieke kampeerplek met plaats voor ongeveer 50 tenten en 30 campers of caravans. Het terrein wordt gezellig aangekleed en tevens voorzien van onder andere een Kampeerkantine en een mooie loungeplek voor de kampeerders. Op het kampeerterrein zijn voor de gasten voldoende toiletten en douches aanwezig. Er zijn kampeerplekken met elektriciteit en de Wifi is gratis.

Camping-activiteiten

Het hoofdprogramma van Roze Zaterdag vindt plaats in het centrum van Gouda. Maar om dat programma heen biedt de camping ook heel veel activiteiten op het terrein van GOUDasfalt.

Donderdag 21 juni

 • Camping open vanaf 12.00 uur
 • Tussen 18.00-20.00 uur theaterdineren bij strandpaviljoen Rederij de Vrijheid. Reserveren bij het Paviljoen bij aankomst op de camping
 • 20.30 u. Theater in de Brouwloods. Hier wordt het stuk opgevoerd “mijn slappe komedie voor vier mensen, een handjevol personeel en een tafel die niet vrijkomt”. Kijk voor meer informatie en voor het reserveren van kaartjes a €10,- pp op www.tweehondjes.net. Het theaterstuk duurt 65 minuten, aansluitend kun je in de Brouwerijloods, genieten van een eigen gebrouwen biertje.

Vrijdag 22 juni

 • Ontbijt op bed, althans als je bent blijven logeren 😉
 • Obstaclerun van 09.00 – 10.00 uur. Je nog even inspannen voordat je gaat ontspannen? Geef je dan op via gezondgouds.nl. Deze begeleide obstaclerun kost €10,- pp
 • 12.30 – 14.30 uur. Gouda en omstreken is zo prachtig. Fiets met Andy mee met de 4-molenroute. Duur max 2 uur en kost €15,- pp incl. fiets. Informatie en opgave via info@goudasport.nl
 • 16.00 – 17.00 uur. Ukelele play-along met Marcel en Evelien van www.ukulele.nl/paradijs. Opgeven tzt op de camping.
 • 19.30 – 21.30 uur Sunset-dining op de Hollandse IJssel. 2 uur lang varen over de Hollandse IJssel tussen Gouda en Oudewater en tegelijk heerlijk dineren. Reserveren hiervoor kan bij Rederij de Vrijheid via suzanneglasbergen@gmail.com o.v.v. sunset-dining Roze Camping. Kosten pp €45,- excl drankjes (wel aan boord verkrijgbaar). Oh ja, er is ook muziek aan boord.
 • Vanaf 21.00 uur barst het openingsfeest van de Roze Camping Gouda los in het strandpaviljoen Rederij de Vrijheid. Met Silent disco en met het zand onder je voeten en een cocktail in de hand. Entree gratis. Dit feest is voor de campinggasten maar ook voor alle goedgemutste Gouwenaren die met ons mee willen feesten dit weekend van Roze Zaterdag!

Zaterdag 23 juni

 • 09.00 – 09.30 Olga Commandeurtje. Half uurtje ochtendgymnastieken met Andy. Gratis.
 • 10.00 uur start van het programma Roze Zaterdag op de Markt in Gouda.

Zondag 24 juni

 • 10.00 – 11.00 uur Yoga op het strand met Arjanne. Neem je handdoek of matje mee en schuif aan op het stadsstrand. Gratis.
 • Rond lunchtijd serveert Strandpaviljoen Rederij de Vrijheid een ‘houtenhoofd-uitzwaai-lunch’, met gebakken eieren.
 • Nog zin in de Roze Zaterdag afterparty? Dan kan je van 14.00 – 16.30 uur in het Houtmanplantsoen (recht tegenover de Roze Camping) naar het optreden van Sjors van der Panne.
 • Uiterlijk 17.00 uur zwaaien we iedereen graag uit.

Verwennerij

Wil je je verse boodschappen niet meezeulen, maar bij je tent laten bezorgen? Kijk dan op www.rechtstreex.nl/GOUDasfalt. Meld je aan en bestel regionaal geproduceerde producten online. Let wel: doe dit voor woensdag 20 juni. Je kunt de boodschappen dan vrijdagmiddag 22 juni bij de dames Trees en Annemarie van Rechtstreex ophalen. Zij hebben hun Rechtstreex-vestiging ook op GOUDasfalt, dus selecteer bij het bestellen ‘locatie Rechtstreex GOUDasfalt’.

In de Kampeerkantine op de Roze Camping, zullen we jullie die dagen nog meer verwennen. Met verse koffie en een ontbijtje. Ook kan je er je telefoon opladen, informatie vinden over Gouda en omstreken etc etc. De Kampeerkantine is die dagen voor alle gasten van de Roze Camping open en is ons “honk”.

Paviljoen Rederij de Vrijheid is ook alle dagen open en daar kan je ook (met je voetjes in het stadsstrandzand als je dat wilt) ontbijten, lunchen en dineren.

Huh, kamperen op asfalt?

We horen het je denken! Inderdaad, kamperen op asfalt ligt niet helemaal voor de hand. Maar toch gaan we het mogelijk maken. Houd rekening met een harde ondergrond en verder komt het goed. Voor tenten hebben we speciale haringen en we zullen je helpen om je tent stevig vast te zetten. De kampeeropties en kampeertarieven kan je vinden op de reserveringssite.

Overige informatie

 • Voor mindervalide bezoekers is het terrein niet zo goed toegankelijk. Dit omdat de douches met een trapje bereikbaar zijn en er hier en daar drempels op het terrein zijn.
 • Het legen van chemische toiletten is niet mogelijk op onze camping.

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en volg de Roze Camping Gouda op Facebook.