Uniek kampeerterrein

De Roze Camping Gouda maakt onderdeel uit van Roze Jaar Gouda en is een initiatief van GOUDasfalt. Onze vrijwilligers trekken alles uit de kast om de industriële locatie om te toveren tot een unieke kampeerplek met plaats voor ongeveer 50 tenten en 30 campers of caravans. Het terrein wordt gezellig aangekleed en tevens voorzien van onder andere een Kampeerkantine en een mooie loungeplek voor de kampeerders. Op het kampeerterrein zijn voor de gasten voldoende toiletten en douches aanwezig. Er zijn kampeerplekken met elektriciteit en de Wifi is gratis.

Camping-activiteiten

Het hoofdprogramma van Roze Zaterdag vindt plaats in het centrum van Gouda. Maar om dat programma heen biedt de camping ook leuke activiteiten. Van donderdagavond tot en met zondagochtend zijn er verschillende activiteiten op het terrein, zoals een ukelele-workshop, een strandfeest (want we hebben een heus stadsstrand), ochtendgymnastiek, een begeleide fietstocht, een voorstelling van theatergroep Twee Hondjes of een gratis yoga-sessie op het stadsstrand. Voor een aantal activiteiten zullen we je vragen in te schrijven tijdens het reserveren van je kampeerplek. Voor sommige betaal je, andere zijn gratis. De definitieve agenda met camping-activiteiten vind je eind april op deze site.

Huh, kamperen op asfalt?

We horen het je denken! Inderdaad, kamperen op asfalt ligt niet helemaal voor de hand. Maar toch gaan we het mogelijk maken. Houd rekening met een harde ondergrond en verder komt het goed. Voor tenten hebben we speciale haringen en we zullen je helpen om je tent stevig vast te zetten. De kampeeropties en kampeertarieven zijn eind april bekend, vanaf dat moment kun je ook reserveren.

Overige informatie

  • Voor mindervalide bezoekers is het terrein niet zo goed toegankelijk. Dit omdat de douches met een trapje bereikbaar zijn en er hier en daar drempels op het terrein zijn.
  • Het legen van chemische toiletten is niet mogelijk op onze camping