Sketchcrawl op GOUDasfalt

Wanneer:
3 februari 2019 @ 12:00 – 17:00
2019-02-03T12:00:00+01:00
2019-02-03T17:00:00+01:00
Waar:
GOUDasfalt
Gouderaksedijk 32
Gouda
Kosten:
Gratis
Contact:

Op zondag 3 februari gaan we tekenen op GOUDasfalt . Iedereen die van tekenen houdt is welkom.

Je neemt zelf je tekenspullen mee, en vooral ook warme kleding en een klapstoeltje zodat je ook buiten op ontdekkingsjacht kunt. Er zijn tallozen prachtige plekken om te tekenen, zowel binnen als buiten. Van lieflijk tot stoer, van natuur tot industrie, van grof tot kunstzinnig: je kijkt je ogen uit!

Op zondag 3 februari ontvangen we je tussen 13.00 tot 17.00 uur aan een tafel in het Strandpaviljoen van Rederij De Vrijheid. Daar kun je een drankje krijgen of een pannenkoek eten, en wijzen we je de weg over het terrein.

Deelname aan Sketchcrawl is gratis en staat open voor iedereen die van tekenen houdt. Voor alle leeftijden en niveaus, aanmelden is niet nodig. Je betaalt alleen voor je eigen consumpties en de eventuele overtocht met het pontje. Je kunt komen en gaan wanneer je wilt, maar we vinden het wel leuk als je je even bij ons meldt in het Strandpaviljoen. Om 16.30 verzamelen we daar om elkaars werk te bekijken en een groepsfoto te maken.

Bereikbaarheid
De veermannen zetten je op deze zondagen graag over met pontje GEIN. Overtocht is € 1,00 (enkele reis), kinderen tot 12 jaar gratis. Contant betalen! Fiets mag mee op de pont. Pontje GEIN vaart van De Veerstal (drijvende steiger nabij molen ’t Slot) naar GOUDasfalt. Maar ook op de fiets is het terrein goed bereikbaar of met auto (achterop het terrein parkeren).

GOUDasfalt is een stoere plaats boordevol activiteit, op het voormalige terrein van een asfaltcentrale. Het burgerinitiatief geeft een unieke, nieuwe invulling aan het industriële gebied pal naast het centrum van Gouda, aan de oever van de Hollandsche IJssel. Denk aan: industriële objecten, loodsen met onder meer vintage, kunst en een bierbrouwerij, een stadsstrand, een stadstuin, een idyllische oever met knotwilgen en nog veel meer.

Beleef GOUDasfalt
Elke 1e en elke 3e zondag van de maand van 12.00 – 17.00 u. openen de ondernemers op GOUDasfalt hun deuren om u te laten zien wat ze in huis hebben. Dus ook deze zondag zijn alle ondernemingen ook open: kleinschalige, ambachtelijke bedrijven en initiatieven die mooie dingen maken, leuk zijn om te bezoeken en oog hebben voor duurzaamheid.
En dat biedt natuurlijk een prima gelegenheid voor Sketchcrawl Gouda om bij aan te sluiten.